fbpx Peugeot представя луксозния шатъл Traveller i-Lab | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Peugeot представя луксозния шатъл Traveller i-Lab

Peugeot пуска на пазара на новия Traveller i-Lab комбиспейс, който представя своята визия за бъдещето на бизнес пътуванията. Свързаността революционизира предлаганите услуги за уникално и леснодостъпно преживяване. В този сегмент дизайнът на PEUGEOT предлага нови отличителни черти от SUV автомобилите и хечбеците на Марката.

На базата на платформата EMP2, този VIP шатъл 3.0 има оптимален баланс между екстериорни размери и интериорно пространство.

Бизнес гостите на борда дори и за момент няма да усетят липсата на офис. Четирите индивидуални седалки са разположени една срещу друга около гигантски 32-инчов таблет с капацитивен сензорен екран. Той е разположен върху арка, комбинираща сурово дърво и смола, традиция и съвременност. Може да бъде плъзган и накланян и да се използва по всякакъв начин, за да е полезен: като индивидуален таблет, разделен на четири екрана за четирима потребители и т.н.поддържан от арка. С WiFi точка за достъп, Bluetooth®, индуктивни станции за зареждане или очила за виртуална реалност - всички начини на ползване са възможни.

PEUGEOT Traveller i-Lab е изключително мобилна платформа за достъп на пътниците до облака: автоматична връзка с WiFi точката за достъп, достъп до облака и др.

Плъзгащите се странични безконтактни врати се активират с просто движение на крака. След това вратите се отключват и отварят автоматично.

Пътниците могат дистанционно резервиране или освобождаване на стая в хотел, плащане, виртуално посещение и др.

Осигурени са индуктивни станции за зареждане, в които могат да се включат смарт устройства.

Звуковият комфорт е оптимизиран със специфична акустична изолация и инсталация FOCAL. Тя включва 17 високоговорителя, поддържани от 3 усилвателя и контролирани от цифров сигнален процесор.

Контролният панел е при водача, което му позволява да предложи висококачествени услуги: свързана навигация, VisioPark, засичане на невнимание, автоматична аварийна спирачка, приложение за проследяване използването на автомобила и др.