fbpx Peugeot RCZ Cup хвърля предизвикателство към българските голфъри | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Peugeot RCZ Cup хвърля предизвикателство към българските голфъри

Peugeot RCZ Cup хвърля предизвикателство към българските голфъри

етикети

За трета поредна година, Peugeot организира международния голф турнир RCZ Cup, с иновативна формула, отворен за играчи от всички нива. Приет с голям успех от всички голфъри, от създаването си досега RCZ Cup вече има повече от 20 000 участника.
Третото издание на турнира се организира в 11 страни от Европа, Латинска Америка и Близкия изток.

В България, Peugeot RCZ Cup ще се проведе на 1 септември. Състезанието запазва формулата си по двойки, която предлага удоволствие от играта и споделени мигове. Състезателите имат възможност да играят два различни флага на всеки грийн.
Финалът ще се състои на 10 септември в престижния голф клуб Сен Клу в Париж.

Марката използва ценностите на спорта, за да установи нови контакти и да заздрави връзката с клиентите. Освен това, турнирът дава възможност за създаване на специални отношения с потенциалните клиенти. Голфът изразява напълно идеята на Peugeot за повишаване на нивото на гамата и позволява да се обърне специално внимание на гостите. Състезанието е повод да се представят модели като купето RCZ, 3008 HYbrid4 и 508 RXH, носители на технологията full hybride diesel, както и най-новия модел 208.

От 1929 година, когато Жан-Пиер Пежо построява първото фирмено голф-игрище, досега, Марката поддържа тесни отношения с този спорт и се ангажира с много голф събития по света.
Вече 14 години, Peugeot е партньор на френското открито първенство по голф, официален партньор на турнира Trophée Lancôme до 2003, на испанския Тур и на ANZ Golf Master на Австралия. От 2004 година, Peugeot провежда турнира Peugeot International Pro Am в Париж, а вече над 20 години организира среща на аматьори от цял свят в рамките на Peugeot Challenge Cup. Натрупаният опит позволява на Марката да експериментира с новата концепция Peugeot RCZ Cup.