fbpx Peugeot RCZ Cup хвърля предизвикателство към българските голфъри | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Peugeot RCZ Cup хвърля предизвикателство към българските голфъри

етикети

За трета поредна година, Peugeot организира международния голф турнир RCZ Cup, с иновативна формула, отворен за играчи от всички нива. Приет с голям успех от всички голфъри, от създаването си досега RCZ Cup вече има повече от 20 000 участника.
Третото издание на турнира се организира в 11 страни от Европа, Латинска Америка и Близкия изток.

В България, Peugeot RCZ Cup ще се проведе на 1 септември. Състезанието запазва формулата си по двойки, която предлага удоволствие от играта и споделени мигове. Състезателите имат възможност да играят два различни флага на всеки грийн.
Финалът ще се състои на 10 септември в престижния голф клуб Сен Клу в Париж.

Марката използва ценностите на спорта, за да установи нови контакти и да заздрави връзката с клиентите. Освен това, турнирът дава възможност за създаване на специални отношения с потенциалните клиенти. Голфът изразява напълно идеята на Peugeot за повишаване на нивото на гамата и позволява да се обърне специално внимание на гостите. Състезанието е повод да се представят модели като купето RCZ, 3008 HYbrid4 и 508 RXH, носители на технологията full hybride diesel, както и най-новия модел 208.

От 1929 година, когато Жан-Пиер Пежо построява първото фирмено голф-игрище, досега, Марката поддържа тесни отношения с този спорт и се ангажира с много голф събития по света.
Вече 14 години, Peugeot е партньор на френското открито първенство по голф, официален партньор на турнира Trophée Lancôme до 2003, на испанския Тур и на ANZ Golf Master на Австралия. От 2004 година, Peugeot провежда турнира Peugeot International Pro Am в Париж, а вече над 20 години организира среща на аматьори от цял свят в рамките на Peugeot Challenge Cup. Натрупаният опит позволява на Марката да експериментира с новата концепция Peugeot RCZ Cup.