fbpx Porsche Design и HONOR със стратегическо партньорство. Първият съвместен продукт излиза през януари 2024 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Porsche Design и HONOR със стратегическо партньорство. Първият съвместен продукт излиза през януари 2024

етикети

Глобалната технологична марка HONOR и луксозният лайфстайл бранд Porsche Design обявиха стратегическо партньорство.

Портфолиото на HONOR впечатлява с интелигентни, иновативни продукти, предлагащи превъзходно потребителско изживяване и изключителни характеристики, особено в областите, които са най-важни за потребителите като живот на батерията, дисплей технологии, камера и видеозаснемане.

Porsche Design допринася със своята уникална дизайнерска експертиза и дългогодишен опит в луксозния сегмент в това сътрудничество.

„В лицето на HONOR намерихме перфектния бранд партньор, който да стимулира иновациите и да предлага на нашите клиенти вълнуващи нови продукти, които съчетават перфектно неповторим дизайн и изключителна производителност. Ние споделяме една и съща цел – да бъдем лидери в луксозния сегмент на интелигентни устройства“, каза Стефан Бюшер, председател на изпълнителния съвет на Porsche Lifestyle Group.

„Ориентираните към човека технологии на HONOR  са в перфектна хармония с философията на Porsche Design за създаване на интелигентни луксозни продукти, които ще ускорят мобилния начин на живот както на технологичните ентусиасти, така и на феновете на Porsche. Дългосрочното сътрудничество между HONOR и Porsche Design открива вълнуващи нови възможности за подпомагане на нашия растеж на пазарите по целия свят.”, казва Джордж Джао, изпълнителен директор на HONOR.

Първото съвместно разработено смарт устройство между HONOR и Porsche Design ще бъде представено през януари 2024 г. в Китай.