fbpx София със собствена бирена бутилка | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

София със собствена бирена бутилка

София със собствена бирена бутилка

За първи път в историята си една от водещите глобални марки утвърждава разбирането, че София е модерен и космополитен град. Затова новата бутилка на Heineken е изработена специално за феновете на марката в България.

Името на столицата застава гордо до червената звезда на Heineken, която е основен символ на марката, асоцииращ се със „звездните“ преживявания, които бирата предоставя на своите потребители. 

Незабравими емоции осигурява Heineken и за всички, които искат да преоткрият София и да споделят своите моменти в градската среда. Те трябва да снимат любимите си събития и емблематични за тях места и да ги споделят в Instagram с хаштага  #opensofia. Те могат да погледнат на столицата ни и през очите на другите, на специално създадения сайт за кампанията - opensofia.bg.    

“Благодарение на уникалния си ритъм, нашата столица постоянно се изкачва в класациите на най-харесваните градове в света. За нас е голяма чест, че Heineken нарежда София сред най-глобалните градове. Успоредно с това, ние сме изправени пред огромното предизвикателство да вдъхновим жителите и гостите на града да го преоткрият, да го усетят и да го преживеят по изцяло нов начин”, посочи Радина Шкутова – Маркетинг мениджър в ЗАГОРКА.  

Освен София, свои собствени бутилки имат Рио де Жанейро, Лондон, Шанхай, Ню Йорк и Амстердам. Heineken предвижда да покани жители на тези градове, които са в София, да открият нейната уникалност от друг ъгъл. За целта, през м. август, в кратки видео истории с тези хора, екипът на най-популярната марка бира в света ще „улови“ през техния поглед неповторимостта на българската столица. Накрая, всички преживявания ще бъдат обединени в интерактивно видео, което ще бъде включено в игра за феновете на Heineken у нас. Един от тях пътува до Лондон и ще преоткрие града с помощта на Heineken.