fbpx ПР експерти ще обсъждат как технологиите влизат в комуникациите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ПР експерти ще обсъждат как технологиите влизат в комуникациите

ПР експерти ще обсъждат как технологиите влизат в комуникациите

Международната ПР асоциация (IPRA) съвместно с българската агенция United Partners организира трета регионална конференция за Централна и Източна Европа, посветена на ролята на новите технологии върху маркетингa и комуникационните дейности. На 13-и и 14-и октомври в София световноизвестни специалисти ще анализират технологичното развитие и възможностите, които те предоставя на ПР и маркетинг професионалистите. Като част от конференцията за първи път в България ще се състои и тържествена гала вечеря, по време на която ще бъдат връчени Златните награди за отличие (Golden World Awards for Excellence) на IPRA – най-престижните световни призове в областта на комуникациите.

„Изкуственият интелект и бъдещето на комуникациите“, „Какво е общото между маркетолозите и снайперистите“ и „Как маркетингът, ПР и връзките с инфлуенсъри се променят“ са само няколко от темите, които ще бъдат дискутирани по време на конференцията „SOPR SOMARKETING SOFIA“.

"Начинът, по който вземаме решения, се промени съществено. Станахме много по-опитни и се чувстваме вдъхновени да бъдем онлайн, да се информираме, да разговаряме с приятели, да четем препоръки, да пишем въпроси до компаниите и да очакваме незабавни отговори от тях. Вече не желаем да ни бъде предлагано нещо и след това да го изберем; искаме да направим избора си сами, въз основа на нашия онлайн опит. Съдържание е думата, която описва пазара днес. Inbound ПР обединява съдържанието и анализа и помага на ПР специалистите да покажат възвръщаемостта на инвестициите (ROI) от своята работа в новата дигитална ера“, споделя Илияна Старева, Global Partner Program Manager в HubSpot и ключов лектор на конференцията.
Барт де Врийс (президент на IPRA), Каспиан Смит (вицепрезидент, Communications & Brand Experience IBM Европа) и Питър Стиър (председател на MSLGROUP EMEA и партньор в JKL) са част от лекторите, които ще дискутират все по-тясната връзка между ПР и маркетинг. 

Facebook коментари