fbpx Ще рекламираме България пред най-големи немски туроператори | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ще рекламираме България пред най-големи немски туроператори

Ще рекламираме България пред най-големи немски туроператори

Кампании за реклама на България и насърчаване на продажбите съвместно с едни от най-големите германски туроператори и фирми ще се проведе в Германия при представянето на каталозите на Thomas Cook и REWE Touristik. На събитието, организирано от Thomas Cook на 2 и 3 ноември в Берлин, ще присъстват над 1 500 туристически агенции. Те ще очертаят тенденциите в сектора за следващата година и насоките на пазара. Thomas Cook е водещ туроператор в света и над 22 милиона туристи ползват неговите услуги.
При представянето в Залцбург на каталога на компанията за следващата година от 24 до 28 октомври и ще осъществи също интернет кампания за страната ни. Над 1 500 туристически агенции ще участват на събитието в Залцбург. Повече от 6 милиона туристи годишно пътуват с REWE Touristik. Публикувайки информация за дестинацията ни в отделна брошура, REWE Touristik ще даде ясен сигнал на хилядите агенти и туристически бюра в Германия и Австрия, че поставя България във фокуса на своята стратегия за развитие и съсредоточава усилията си за растеж именно у нас. Каталогът ще бъде приоритетно насочен към летните ни курорти и хотели, но ще включва и обиколни познавателни турове, балнеоложки програми и др.
Съвместно с германския туроператор FTI Touristik вече стартира рекламна тв кампания, която ще се проведе в рамките на 4 седмици и ще приключи в средата на август. Имиджов клип за страната ни ще бъде излъчен по Sonnenklar TV. Телевизията е добре позната на германската, австрийската и швейцарската аудитории и достига до над 27 милиона домакинства. Всекидневно над 550 000 зрители гледат Sonnenklar TV.