fbpx Ново място за срещи отвори врати | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ново място за срещи отвори врати

Ново пространството, което въплъщава различна концепция за професионално общуване в работно време, но извън работното място отвори врати. „co-meeting space” у нас S*Bar се намира на бул. Никола Й. Вапцаров 6.

Мястото е създадено за ИТ специалисти, Start-up компании и организации, аудио-визуални фирми, специалисти или консултанти, които искат да излязат извън рамките на офисната среда.

S* събира в себе си думи като Social (социално), Start-up, Share (споделяне), … Success (успех)! Основателят на S*Bar Сирил Симон споделя: „S*Bar е създаден с изчистен дизайн, за да бъде приеман като черна страница, върху която всеки да остави почеркът си, всеки да се почувства в свои води - място, което се променя спрямо потребностите ни!“

Помещението е разделено на различни модерни кътове, всеки от които дава различно усещане и вдъхновение. Сред тях има релаксираща мека мебел, висока маса с 30 седящи места, отворено пространство за срещи и отделена стая за лекции. Революционен е подходът за обособяване на индивидуално професионално пространство, представено от ретро стил телефонни кабини, в които може да се проведе конфиденциален разговор или да останем в изолация и тишина.

На разположение са принтер, скенер и скоростна интернет връзка, както и бар с тонизиращи фрешове и кофеинови напитки.