fbpx Предимство при европейските домейни .EU | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Предимство при европейските домейни .EU

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ предлага европейските домейни .EU с над 55% намаление на цената, които са най-ниските за страната.

„Напоследък забелязахме повишен интерес към европейски домейни сред българските клиенти, като за последната една година .EU домейните дори станаха втори по популярност у нас след .COM. Въпреки това все още има много свободни и хубави Интернет имена в тази област. Надяваме се, че предлагайки по-достъпна цена, ще спомогнем за това повече от стойностните наименования да бъдат придобити от български компании и физически лица.“ - сподели Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.

Все повече хора у нас предпочитат домейните в зоната .EU заради европейската идентичност и посланието, което носят. Те са подходящи и за компании, които предлагат услуги в цяла Европа или искат да бъдат разпознати като бизнеси с европейски мащаб. Такива Интернет имена се търсят често и от неправителствени организации, консултанти и общественици, чиято дейност е обвързана с европейски програми за финансиране, законодателство на ниво Европейски съюз или друго теми, свързани с Общността.