fbpx Предоставяме стипендия за Академия за бизнес продажби | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Предоставяме стипендия за Академия за бизнес продажби

На 25 ноември започва Академия за В2В продажби, организирана от The Business Institute. Практическата работилница включва най-важните теми в областта на консултативните продажби.

Академията по B2B продажби изгражда подход за трансформация на взаимоотношенията с компаниите - клиенти в дълготрайни и ползотворни бизнес партньорства, както и за генериране на нови възможности за продажби. 

Работилницата е разработена за:
- Управители и собственици на бизнеси, които търсят систематизация и надграждане на своите умения в областта на продажбите;
- Експерти в областта на продажбите, които желаят да надградят своята експертиза с изграждане на бизнес консултантски умения и умения за развиване на дългосрочни бизнес партньорства.

Академията добавя стойност в посока как търговецът да се доближи до позицията на консултант и доверен съветник в очите на клиента, а не на някой, който “се навърта, за да вземе едни пари от нас”. Свързва класическите продажби с анализ на ситуацията и потребностите на бизнес клиентите, за да може търговецът да развива дългосрочно и рентабилно взаимоотношения с акаунтите си.

Работилницата продължава 3 седмици с две сесии в седмицата, които се провеждат привечер, като за работещи хора. Програмата включва два основни модула (по 3 сесии всеки):
- Вземане на решение за покупка
- Изграждане на дългосрочно партньорство с клиента

повече за програмата - www.thebusinessinstitute.eu/bg/b2b-sales-academy/

Списания „твоят БИЗНЕС“ предоставя изключителна възможност да спечелите стипендия за участие в Академия за В2В продажби. Стипендията е в размер на 60% от цената за участие, което означава 300 лева за всички шест сесии!

Записването става лесно и бързо – единственото да попълните полетата в регистрационната форма по-долу преди 19-ти ноември 2013 г. За повече информация за Академия за В2В продажби пишете на office@thebusinessinstitute.eu или се обадете на +359 882 911 300.

За регистрация - www.thebusinessinstitute.eu/bg/form-workshop-b2bsa-yb/