fbpx Представиха нова асоциация за енергийната психология | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Представиха нова асоциация за енергийната психология

Представиха нова асоциация за енергийната психология

Официално бе представена  Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) Мисията на членовете на Асоциацията е да приложат в България организационния опит на сродни професионални организации в чужбина, чиито цели са въвеждането на правила при преподаването, сертифицирането на практици, професионалното поведение с клиенти и непрекъснатото обновяване на знанията като гаранция за качеството на професионалната услуга, предоставяна на обществото.

Основен фокус на дейността на БАРЕП е и популяризиране на оригиналните техники от енергийната психология като ефикасна нелекарствена алтернатива за физическо и емоционално здраве. Методите на енергийната психология са изключително популярни в цял свят. Звезди като Мадона и британската певица Лили Алън също са се доверили на тяхната ефективност. Благодарение на дейността на БАРЕП методите набират все по-голяма популярност и многобройни почитатели и в България.

Асоциацията провежда  демонстрации на най-популярните методи от енергийната психология: ТЕС (Техниките за емоционална свобода) и Пренареждане на Матрицата, които постигат голям успех  и привличат интереса както на специалисти в областта на психологията, така и на хора, които желаят да се запознаят с алтернативни методи за справяне с тревожност, фобии, депресии, безсъние, емоционални проблеми, физически заболявания, алергии, пристрастявания, отслабване и др.

На пресконференцията Управителят на Асоциацията Ирена Рельовска-Бартън, заедно с д-р Мариета Желева - председател на научния съвет на БАРЕП, запознаха присъстващите с методите от енергийната психология, които се базират на стимулирането на конкретни акупунктурни точки чрез почукване. Те представиха и амбициозните цели на организацията, която се стреми да въведе най-добрите професионални практики в България. 

Facebook коментари