fbpx Представиха трансформиран учебен автомобил | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Представиха трансформиран учебен автомобил

Представиха трансформиран учебен автомобил

София Франс Ауто, официален вносител на Peugeot и Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България /АКАБ/, в присъствието на заместник-министъра на транспорта,  информационните технологии и съобщенията  Ангел Попов, проведоха първото по рода си съвместно мероприятие за представяне на учебен автомобил, изцяло трансформиран за нуждите на обучителния процес.

АКАБ и София Франс Ауто поставиха акцент върху безопасността и сигурността на превозните средства, както и на всички участници в пътното движение.и качествения и високоефективен обучителен процес при квалификацията на начинаещи водачи на МПС. София Франс Ауто предлага достъпно и комплексно решение, цялостен продукт - автомобил готов за път, в изрядно техническо състояние, с производствена гаранция, както на автомобила, така и на трансформациите.

Показаният трансформиран за случая автомобил PEUGEOT 208 1.4 HDi BVM5 е оборудван с ABS, ESP, 6 въздушни възглавници, комплект допълнителни педали за инструктора с марка Viegel, индивидуално избрани по номера на рама на автомобила и комплект допълнителни огледала за следене на мъртвата точка.

София Франс Ауто, предоставя пълнообемна гаранция за всяка една трансформация, извършена на автомобил предназначен за учебни цели. Дружеството гарантира качеството на всички свои следпродажбени продукти и услуги, посредством добре развита клонова мрежа от 21 оторизирани сервиза в страната, над двеста висoкоквалифицирани специалиста заети в системата на следпродажбеното обслужване, локални складове за резервни части базирани във всяка една сервизна точка, Тези елементи от системата, гарантират високо ниво на обслужване и индивидуално отношение към клиента.