fbpx Преизбраха Левон Хампарцумян за председател на Българския форум на бизнес лидерите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Преизбраха Левон Хампарцумян за председател на Българския форум на бизнес лидерите

Общото събрание на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) избра Левон Хампарцумян за председател за втори пореден мандат. Делегатите гласуваха доверие и на четирима членове на Управителния съвет – Весела Илиева (Unique Estates), Владислав Михов („JTI България“), Камелия Славейкова („Шел България“) и Карел Крал („Електрохолд България“). Срещата в гранд хотел „София“ се проведе в присъствието на управители и висши мениджъри на над 35 компании членове на организацията.

В резултат на успешния си мандат начело на организацията финансисът Левон Хампарцумян („ЛВ Адвайзори“) ще продължи да изпълнява ролята на председател в следващите три години. Той благодари за активното участие и подкрепа от страна на компаниите членове в проектите и инициативите на Форума през изминалата година и посочи, че общите усилия за икономическо и социално развитие на страната са особено важни в моменти на предизвикателства, както е в последно време. 

Делегатите преизбраха в Управителния съвет четирима от настоящите му членове – Весела Илиева – управляващ партньор на „Юник Естейтс“, Владислав Михов – главен мениджър на „JTI България“, Камелия Славейкова – председател на Борда на директорите на „Шел България“,  и Карел Крал – главен изпълнителен директор на „Електрохолд България“. Всички те се ангажираха да работят за насърчаването на високите стандарти на бизнес етиката, да защитават интересите на компаниите членове и да промотират техните усилия и постижения в спазването на принципите на доброто управление, социалната отговорност и устойчивото развитие, и да продължат диалога с всички заинтересовани страни.