fbpx Вината на Катаржина естейт с престижни награди от Китай | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Вината на Катаржина естейт с престижни награди от Китай

Вината на Катаржина естейт с престижни награди от Китай

Катаржина Естейт постигна огромен успех на най-големия и престижен конкурс за вино и спиртни напитки в Китай China Wine & Spirit Awards 2014. Шестте вина, с които избата участва, бяха наградени с 9 златни медала. Le Voyage Cabernet franc & Syrah спечели двоен златен медал и бе обявено за "Българско вино на годината". Носители на двойни златни медали са също Katarzyna Reserve 2009 и Encore Syrah 2012. Златни отличия заслужиха един от флагманите на Катаржина Естейт - Question mark 2012 и две вина от новата серия Chopin - Nocturnе и Sonatа. 

Стоте съдии на конкурса са много внимателно подбрани между топ-баери на вина и алкохол, вносители , дистрибутори и сомелиери от най-ключовите региони и градове в Китай и Хонг Конг. Тази година 35 страни взеха участие в престижния конкурс, като продуктите бяха оценявани на „ сляпа дегустация”.

„ Наградите, които получихме на CWSA за пореден път доказаха високото качество на вината на Катаржина Естейт. Тези отличия ще бъдат от огромно значение за продажбите на вината ни в Китай и ще разширят присъствието на нашите вина на един от най бързоразвиващите се пазари за вино в света”, сподели Цветелина Николова, изп.директор на Катаржина Естейт.