fbpx Пърхащо удоволствие | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Пърхащо удоволствие

Пърхащо удоволствие

Сигурно доста дами си мечтаят да имат онзи страхотен поглед с натежали мигли, които само с едно пърхане да накарат отсрещния да насочи внимание. Разбира се природата не ни е надарила с такива магически косъмчета на клепачите, но пък специалистите могат да направят чудеса. Професионалният коафьор и гримьор Вили Боршукова споделя, че тайната на красивите дълги мигли е в допълнителните удължители.
Най-лесният и бърз начин е поставянето на цяло редче от мигли, което може да се направи и у дома. Вторият вид мигли са снопчетата, които се закрепват с лепило за естествените мигли. Ефектът продължава от седмица до месец. Третият начин е най-траен, но и най-трудоемък. Допълнителните мигли са в три дължини, поставят се една по една и изглеждат много естествено. Използваното лепило е много силно и така миглите издържат по-дълго време.
Колкото и да звучи странно миглите могат да се къдрят! Ефектът продължава поне месец. Вместо да се използва щипка, която може да пречупи миглите, те се извиват с миниролка, която се поставя на самите мигли. Разбира се много важно е, как ще се поддържат миглите. Специалистката казва, че не трябва да се спи върху тях и не бива да се третират с тоалетно мляко. Дори върху снопчетата не е нужно да се поставя спирала. Използването на други специфични продукти за почистване на грим, може да доведе до развалянето им. Цената на пърхащото удоволствие е около 180 лв.