fbpx Готови за плажа - край на излишите мазнини! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Готови за плажа - край на излишите мазнини!

Лятото настъпва с пълна сила и все повече ни тегли към морето и слънчевите плажове. И докато се организираме да намерим най-хубавото място, ето че дошло времето да облечем банските костюми. И изведнъж се оказва, че след зимата тялото ни не е в най-перфектната форма. Идва терзанието около мазнините, които сме натрупали на доста места. Можем ли да се отървем от тях? Технологиите толкова са напреднали, че отговорът е положителен и то с дългосрочен ефект.

Козметикът Таня Ръджова, собственик на Beauty Sofia споделя:

„Най-новата техника за премахване на мазнините и то за постоянно, е липолазерът. Той е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията, ханша, бедрата, горната част на краката и дори на ръцете. Той използва LED светлинна терапия, която има положителен ефект върху третираните части на тялото, като стимулира активността на мастните клетки и лимфните канали. Въздейства на клетъчните мембрани на мастните клетки, които губят кръглата си форма и променят пропускливостта си. Тази промяна на химията в клетката за кратко води до освобождаване на ензимът (липаза), които се разпада на триглицериди в свободни мастни киселини и глицерол, които сега са достатъчно малки, за да преминат, през порите на клетъчната стена и да се „излеят” в междуклетъчното пространство.

Клетъчното пространство се изчиства като се ползват естествените метаболитни пътища, а структури като периферни нерви кръвоносни съдове остават незасегнати. Мастните клетки са видимо намалени, което се демонстрира и с намален телесен контур. Процедурата по никакъв начин не пречи на ежедневните активности. Лазерната топлина, провокира хиперплазията на подкожните дермални структури - колаген и еластин, и така третираната зона става по-стегната и еластична.“

Липолазерът се прави с козметичен апарат за естетични корекции, при използването на лазерни падове (плочки, които се поставят върху проблемната зона – корем, бедра, двойна брадичка и други) предназначен да намалява мастните натрупвания. Тази техника не се препоръчва за хора под 18 г., такива с метални импланти, бременни, кърмачки, анорексия, булимия, диабетно болни, ако има отворени рани или специфични лезии в участъците на третиране.

Уредът обработва по 8 зони едновременно, продължителността на процедурата е 30 мин без значение на обработваните зони. Резултата е видим още след първата сесия. Повечето хора губят мазнини от 1 до 6 см. Но за максимален ефект се препоръчва серия от 8 процедури в продължение на 4 седмици, като при закупуване на пакет, една процедура излиза само 15 лв.

за контакти и записвания http://beauty-sofia.weebly.com/10551088108610841086109410801080.html