fbpx Програмата „Операция: Плюшено мече“ и Coca-Cola са помогнали на 60 младежи в нужда | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Програмата „Операция: Плюшено мече“ и Coca-Cola са помогнали на 60 младежи в нужда

За пета поредна година менторската програма „Скритите таланти на България“ на сдружение „Операция: Плюшено мече“ продължава да превръща в реалност детските мечти с подкрепата на Coca-Cola. През 2024 година Програмата ще продължи да търси млади таланти и да им осигурява възможности за развитие, благодарение на традиционното дарението, което компанията прави.

Благодарение на Програмата, те имат достъп до частни уроци, работа с личен ментор, психологическа подкрепа, материали, учебници, техника, пособия, екипировка, квалификационни и други образователни курсове и възможности, стипендии, стажове, семестриални такси, общежитие и всичко друго, което може да им е необходимо, за да постъпят в университет, да получат квалификация или да започнат работа.

Досега „Скритите таланти на България“ е помогнала на 60 младежи в нужда - 13 от тях са приети във висши учебни заведения, няколко младежи имат осигурена работа и така са успели да получат самостоятелност, а един от младите хора не само издава вече втора книга, която достига национален обхват, но има и три реализирани изложби. 

В инициативата на Coca-Cola и „Операция: Плюшено мече“ се включват и редица известни личности, сред които Луиза Григорова-Макариев, Dara Ekimova и Ники Кънчев. Обединени от призива #СподелямеДоброто, те се включиха в кампанията на бранда, като споделиха каузата и вдъхновиха повече хора да последват примера им.