fbpx Първи по рода си бърз кредит предлага БАКБ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Първи по рода си бърз кредит предлага БАКБ

Първият по рода си в страната експресен потребителски банков кредит се предлага вече от Българо-американска кредитна банка. BACB Express е изцяло нов за банковия пазар в България продукт за частни клиенти. Той е с гарантирана бързина, удобство и сигурност. Ще се предоставя на достъпни работни места на БАКБ, разположени в големи търговски центрове.

Само за около 10-15 минуки, клиентите могат да получат одобрение на място чрез личната си карта и да заявят кредит в размер от 150 до 3 000 лева и срок от 3 до 24 месеца. Служителите на БАКБ им съобщават становището веднага, на място. Лихвеният процент за целия период е фиксиран, а изплащането на кредита става чрез анюитетни месечни вноски.

Одобрените суми могат да се усвоят в рамките на броени минути чрез услугата Cash M. Чрез нея потребителите теглят необходимите суми на банкомат без банкова карта. Оторизацията на тегленето става само с кодове, получени с SMS на всякакъв вид мобилен телефон. Услугата е достъпна на всички ATM устройства на БАКБ, както и банкоматите в цялата страна, предлагащи услугата Cash M.

С BACB Express клиентите получават безплатна регистрация във Виртуалната банка BACB Plus, както и достъп до съвременно мобилно банкиране.

Първият BACB Express офис вече е открит на ниво 0 в мол Paradise Center в столицата, като в момента се договарят и други локации в София, както и в големите търговски центрове по морето. Работното време е удължено до 22 часа, като клиентите могат да заявят и получат своя кредит дори в събота и неделя, както и по време на официални празници.