PSA с ново поколение автомобили за свободното време

 

Групата PSA ще консолидира своята водеща позиция при моделите за свободното време (LAV) наречени още „Leisure Activity Vehicle“, LAV или автомобили за свободното време) в Европа, осигурявайки на гамата нови измерения с три модела от последно поколение, предназначени за различни пазарни профили. 

Новата гама произхожда от самостоятелна развойна програма, имаща за цел повишаване на ефективността на инвестициите и ресурсите насочени към разработването на автомобили на базата на  клиентските нужди и профилите на потребителите.

За новите автомобили е разработена иновативна платформа, която трябва да гарантира, че те ще са еталон по отношение на ефективността, управляемостта, комфорта и безопасността в LAV-сегмента.

Новите модели, базирани на платформата EMP2 („Efficient Modular Platform“) на Groupe PSA ще разполагат с най-новото поколение задвижващи агрегати и системи за асистенция на водача. Новата гама модели ще осигури на клиентите на LAV автомобили високотехнологично оборудване, отговарящо на най-високите стандарти на пазара по отношение на ергономията, гъвкавостта, функционалността и багажния обем. За да бъдат покрити всички нужди на клиентите на LAV, ще се предлагат автомобили във версии с две дължини, като всяка от тях ще има варианти с пет и седем места.
Външният дизайн на новите LAV модели се отличава с балансираните си и динамични пропорции, в голяма степен благодарение на високият и къс преден капак и предлага модерен стил, излъчващ компактност и солидност, като същевременно интегрира типичните стилистични философии на всяка от марките.
Всеки автомобил се отличава и с интериорен дизайн, който се вписва в дизайнерския език на съответната марка.
Новите автомобили ще бъдат представени от съответните марки в предстоящите дни.

Моделите на четирите марки ще се произвеждат в заводите Виго (Испания) и Мангуалджи (Португалия).  

Facebook comments