fbpx Renault изважда напълно нов седан | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Renault изважда напълно нов седан

Renault изважда напълно нов седан

етикети

Renault представи своя нов, компактен, луксозен седан. Той ще отговари на очакванията на клиентите в D-сегмента и дори надгражда някои от тях, за да предложи още по-висок стандарт в класа си. Новият модел има лъскави, елегантни линии, приветливо и просторно купе с достатъчно място за всички пътници и предни седалки, които са сред най-добрите в класа на TALISMAN, плюс впечатляващо голям багажник (608 дм3 VDA). Автомобилът разполага със 7-инчов дигитален приборен панел, R-Link2 с 8,7-инчов екран, цветен head-up дисплей, BOSE Surround Sound и Паркинг асистент (Easy Park Assist). Широката централна конзола допълнително допринася към впечатлението за простор и широчина, разделяйки пътниците отпред на чувствително разстояние един от друг. Самата конзола е приятна на допир и внимателно изработена.

Renault TALISMAN предлага избор от пет вида интериорна среда и тапицерия, свързани с различните нива на оборудване.

За пръв път в света предните седалки включват Cover Carving Technology, която приема формата на полу-твърд, устойчив, гъвкав и олекотен корпус.

TALISMAN е единственият седан от сегмент D, който комбинира 4Control® задвижване на четирите колела с активно окачване, което предлага уникално пътно поведение, плюс безопасно и маневрено управление, и комфорт.

Моделът ще бъде оборудван с два бензинови двигателя - TCe 150 и Energy TCe 200, които ще бъдат ексклузивно куплирани със 7-степенна EDC автоматична трансмисия с двоен съединител.

Трите дизелови мотора са Energy dCi 110 може да се куплира или с 6-степенна механична, или с 6-степенна EDC автоматична трансмисия с двоен съединител. Energy dCi 130 ще се предлага също с 6-степенна механична, или с 6-степенна EDC автоматична трансмисия с двоен съединител и Energy dCi 160 – снабден с две турбини.

Премиерата на TALISMAN ще бъде представен по време на тазгодишния Автомобилен салон Франкфурт,