fbpx Renault Morning Run привлече стотици желаещи да бягат | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Renault Morning Run привлече стотици желаещи да бягат

Renault Morning Run привлече стотици желаещи да бягат

Рекордните 650 участника взеха участие в градското бягане Renault Morning Run в дисциплини 5, 10 и 20 км, което тази година се проведе на 30 октомври в столичната Борисова градина.

След едномесечна тренировъчна програма с Кирил Николов-Дизела, Митко Павлов завърши успешно дистанцията от 5 километра. Целта на радиоводещият бе да покаже, че влизането във форма е лесно и постижимо при необходимото желание. Митко завърши на 42-ро място от 99 участника за време 27:44 минути.

Победител на 5 километра при мъжете стана Иван Сираков, а златният медал при жените спечели Ана Кременлиева. На средно дългата дистанция (10 км) победители са съответно Деян Атанасов и Христа Стойнева. Първите места на 20-те километра на Renault Morning Run при мъжете завоюваха Александър Василев и Таня Димитрова.

Състезанието е част от партньорство на Renault със спортен клуб „Бегач“ в областта на активния начин на живот и в подкрепа на спорта в България. Бягането включва три дистанции за възрастни (5, 10 и 20 км) и Kids Run - състезание за деца, реализирано със съдействието на Федерацията по лека атлетика по програмата на IAAF Kid’s Athletics. На

Renault България е партньор на спортен клуб „Бегач“ за шест събития през 2016 година: семинар „Физкултура“, Spring360, Планински маратон Панчарево, Postbank Business Run и специалното събитие Renault Morning Run. Предстоят финалите на Tech League.

Renault обвързва своето участие с представяне на електрическата гама Z.E. по време на всички събития и организира два специални къта за участниците. “Recharge yourself” представлява специално оборудвана зона с четири масажни къта, където професионални масажисти ще се грижат за възстановяването на участниците след състезанието. Целта е бегачите да получат бърз частичен масаж след участието си и да се заредят със свежи сили.

Вторият кът „Relax” е за феновете на зелените технологии и екологичен начин на живот, които ще имат възможност да се докоснат до 100% електрическия Renault Twizy. Моделът е изцяло алтернативно градско превозно средство и бележи началото на електрическата революция с напълно новаторски дизайн, забавен и смел, открит и вдъхващ нова сила.