fbpx Renault представя четири световни премиери | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Renault представя четири световни премиери

На 16 ноември Renault ще представи на търговското изложение за професионалисти в автомобилния и градски транспорт Solutrans четири нови модела от гамата лекотоварни автомобили. Настоящото и бъдещото предизвикателство на новите форми на мобилност също ще бъдат подчертани с новите Kangoo Van E-TECH Electric, Master E-TECH Electric и Master H2-TECH.

Разположен в зала 4, щандът на Renault е с площ от 1000 м2. Сред представената гама от лекотоварни автомобили, марката ще представи на публиката за първи път следните модели:

- Новото Kangoo Van E-TECH Electric, което през пролетта на 2022 г. ще замени бестселъра, спечелил сърцата на около 70 000 професионални клиенти в Европа от лансирането си през 2011 г. Произвеждано в завода Мобеж във Франция и предлагащо пробег от 300 км по цикъл WLTP, новото Kangoo Van E-TECH Electric ще отговори на ежедневните изисквания на професионалните клиенти по-добре от всякога. Куплиран с двигател с мощност от 90 кВ и литиево-йонна батерия с капацитет от 45 кВч, моделът се възползва от три типа зарядно устройство, включително опционално 80 кВ бързо зареждащо DC зарядно устройство, което може да възстанови 170 км пробег (по цикъл WLTP) за 30 минути.

- Новия Trafic, компактен и изцяло обновен ван, който се отличава от своя предшественик с по-здрава и динамична предна част, напълно преработена практична и удобна кабина, нови и по-мощни дизелови двигатели, вариращи от 110 до 170 конски сили, и нови системи за повече информираност, свързаност и безопасност.

- Master E-TECH Electric, просторен електрически ван с нова литиево-йонна батерия с капацитет 52 кВч, увеличаваща пробега на модела до 195 км по цикъл WLTP. Неговото 22 кВ DC зарядно устройство осигурява зареждане до 80% за само два часа. Продажбите на модела започват от пролетта на 2022 г.

- прототип на Master шаси-кабина H2-TECH, който със своя пробег от около 250 кмi оптимизира водородната технология в автомобила и потенциала за персонализирана трансформация, като дава на професионалистите възможността да транспортират големи товари до 19 м3