fbpx Samsung представи премиум сгъваеми смартфони | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Samsung представи премиум сгъваеми смартфони

Samsung Electronics представи двата нови сгъваеми смартфона – Galaxy Z Fold3 5G и Galaxy Z Flip3 5G. Моделите са първокласни сгъваеми устройства, създадени на базата на опита и позицията на компанията спрямо иновациите. Като телефони от трето поколение в тази категория, те включват в себе си ключови подобрения, за да предоставят най-доброто мобилно изживяване досега.

Z Fold3 е за тези, които търсят най-доброто устройство за работа и за забавление в свободното време. Той е създаден с цел мултитаскинг, с мощност и производителност от следващо поколение, с безкраен 7,6-инчов Инфинити Flex дисплей и е първият по рода си сгъваем смартфон, който поддържа S Pen, разработен специално за него. А онези, които търсят стилно, но същевременно функционално устройство, Z Flip3 е идеалният избор - благодарение на компактния си размер, елегантния дизайн, подобрената функционалност на камерата и още по-големия външен дисплей .

За пръв път в категорията на сгъваемите телефони, те са оборудвани със сертификат за водоустойчивост IPX8 и издържат на при досег с капки от дъжд, например. Освен това, рамките им са изградени от материала Armor Aluminium – най-здравият алуминий, използван някога в изработката на Galaxy смартфон. В допълнение, предният и задният капак на корпуса им са изработени от  най-здравото стъкло, използвано досега - Corning® Gorilla® Glass Victus™. Иновации, свързани с издръжливостта на екрана, са новият защитен филм от разтеглив PET материал, който надгражда предходните устройства от Galaxy Z серията с 80% повече устойчивост и оптимизираните слоеве на панела на екранa. Така, Samsung дава на своите потребители спокойствие, че мобилните им устройства имат защита срещу драскотини на екрана и случайни падания на земята.

Благодарение на оптимизираната технология за почистване на пантата, четчиците, които са вътре в пантата сега са още по-къси отпреди. Те я предпазват от прах и дребни частици, и в същото време  допринасят за устойчивостта на устройствата и за безгрижна работа с тях. Тестовете са показали, че смартфоните издържат на 200 000 сгъвания и разгъвания. Освен това телефоните са оборудвани с най-новия и мощен 5nm AP и са съвместими с 5G с цел още по-добро потребителско изживяване – навън, в офиса или у дома.