fbpx Гласуване на открито с лаптопи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Гласуване на открито с лаптопи

Гласуване на открито с лаптопи

Гражданите на Несебър се мобилизират за масово гласуване с лаптопи на открито за своя роден град. Мероприятието се прави, за да запази Несебър първото си място във временната класация ТОП 10 на българските светини. На 12 февруари /събота/, в 12 часа на площад „Месамбрия” децата на Несебър ще заявят: „Аз обичам своя роден град” и ще призоват всички, които милеят за това българско богатство, да дадат своя вот и да го подкрепят в надпреварата. Общината е осигурила пълно интернет покритие / wireless / в Стария град.
С призив за гражданска активност ще се включат и изтъкнати личности от Несебър – общественици, бизнесмени, дейци на културата. Всички присъстващи са призовани да носят преносими компютри, за да могат да гласуват масово на място и по такъв начин да дадат сериозна подкрепа за единствения български греад в ЮНЕСКО.

В голямото гласуване Несебър се състезава с други 30 български културни и археологически паметници, сред които са старопрестолните Плиска, Преслав и Велико Търново, Созопол, Рилския манастир, Боянската църква, Мадарския конник.

Facebook коментари