fbpx Семейството на Stolichno се увеличи с кехлибарена бира | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Семейството на Stolichno се увеличи с кехлибарена бира

Семейството на Stolichno се увеличи с кехлибарена бира

 

Най-новото предложение в портфолиото на Stolichno - Amber Pils бе представено на специално събитие - в неформална обстановка и компанията на ексцентрични комбинации от разнообразни храни. Една от изненадите на вечерта беше петстепенното меню с молекулярна кухня и сладоледено шоу, за чието създаване гурме готвачи използваха новата бира от Stolichno като основна съставка, оставяйки гостите да я опитат по възможно най-неочаквания и нестандартен начин.

Истинските бирени ентусиасти и ценители успяха да изпробват познанията и уменията си на специалния blind-test-corner, където лишени от обоняние, зрителен контакт и слух трябваше да познаят всяка от четирите бири от Stolichno. Като допълнение, гостите научиха как да направят перфектната снимка на бира със собствения си смартфон чрез специална инсталация и незаменимите съвети от професионален продуктов фотограф.

 

Stolichno Amber Pils e с алкохолно съдържание от 6% Vol. и екстрактно съдържание от 14.2 °Р. Поднесена охладена между 7 – 10 °С и в чаша тип Pilsner, бирата привлича с  кехлибарен цвят с изкусителни медни отблясъци, комплексен аромат с изразен карамелен акцент, допълнен от деликатни нотки на кафе и сушени плодове. И всичко това благодарение на букета от малцове – светъл, карамел и кафе.
Amber се комбинира отлично с: барбекю, хембургери, чили,  бял чедър, Limburger, поширани в Stolichno Pale Bock круши, бадемови бишкоти