fbpx Сканиране и принтиране на документи отвсякъде | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Сканиране и принтиране на документи отвсякъде

Докато компаниите се адаптират към новите предизвикателства, те се изправят и пред нуждата да осигурят възможност на служителите си да работят безопасно навсякъде. Използването на подходящите технологии може да позволи на хората да работят по същия начин, независимо къде се намират физически.

В големите офиси преди пандемията обичайна гледка бяха опашки от служители, които чакат да отпечатат, копират или сканират документите си на общото мултифункционално печатно устройство, без да спазват дистанция помежду си.

Предвид новите обстоятелства, Brother препоръчва използването на децентрализиран подход, благодарение на който екипът лесно възприема социалната дистанция. Използването на компактни А4 устройства позволява намаляване броя на ползвателите, като по този начин се ограничава здравния риск. Използването им в домашни условия на свой ред позволява ефективна работа и сигурност.  

Решението Brother Secure Print+ предлага защитено разпечатване на документи чрез NFC карта. Потребителят потвърждава самоличността си чрез използването на своята NFC карта, като по този начин премахва нуждата да докосва принтера. Услугите за управление на печат на трети страни изискват поддръжка на сървъра и работа с интегрирания четец на NFC  карти на устройство Brother, както и външни четци на HID карти. Kofax и PaperCut използват сървърно хранилище, за да предложат решение за печат при заявка, заедно с възможности за възстановяване на разходи и такси на потребител и/или устройство.

Решението за отдалечено управление BR Admin Professional 4 позволява лесен мониторинг на производителността на устройството от едно централизирано място. Получавайте актуализации в реално време, които ви информират за всички възникващи проблеми, като, например, ниско количество тонер или предупреждения за необходимост от дозареждане с мастило. Софтуерът дори предоставя информация за текущ общ брой на отпечатаните страници, местоположението на всяко устройство и гъвкавостта да актуализирате настройките на устройството си.

Решението Remote Panel осигурява отдалечен достъп до контролния панел на печатащите устройства в реално време директно от настолния компютър на вашия IT доставчик.  Той има достъп до пълната функционалност на принтера ви, за да може бързо да направи диагностика и да разреши проблема, както и да активира настройки. Така нуждата от физически контакт с устройството намалява значително.

Remote Panel предлага отдалечен достъп до предния панел на устройството чрез Embedded Web Server (EWS). Той позволява отдалечено конфигуриране, както и проверка на статуса на машината, условията за възникване на грешката и сервизните доклади.

Brother iPrint&Scan предлага печат от и сканиране на мобилно устройство, което помага за намаляване на личния контакт и минимизиране на необходимостта от взаимодействие с предния панел на Brother устройство. Тъй като софтуерът е съвместим с Apple iOS и Android™, управлението на документи с най-близкото съвместимо Brother устройство е лесно. Ако имате документ, предназначен за съхранение в облачна услуга или за споделяне, можете да използвате най-близкия скенер или мултифункционален принтер Brother, за да изпълните процеса бързо и безпроблемно.