fbpx Социална среща на бизнеса в Габрово | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Социална среща на бизнеса в Габрово

Социална среща на бизнеса в Габрово

Община Габрово, „Фондация за социална промяна и включване” (ФСПВ) и CSR Bulgaria – Българската бизнес мрежа за корпоративна социална отговорност организират първата среща на местния бизнес в Габрово под формата на бизнес закуска. Срещата ще се проведе на 28 септември (сряда) от 9 до 11 часа в Ритуалната зала, гр. Габрово.

Нейната цел е да създаде позитивни модели за сътрудничество и обединяване на бизнеса, обществото и местната власт в интерес на непривилегированите членове на нашето общество. Желанието на организаторите е да създадат условия за обмен на идеи и ресурси между трите сектора. Събитието ще се фокусира върху добрите социални практики и успешен опит на бизнеса, както и върху ефективното му партньорство с различните институции в България. Гостите ще имат възможност да се запознаят по-обстойно с концепцията за социално отговорен бизнес. На срещата ще бъде представен и проекта „Дом Възможност”, който стартира през ноември 2010 година в с. Поповци, oбщина Габрово. Той намира широка подкрепа от страна на Община Габрово, както и от чуждестранни дарители, местни фирми и доброволци.

Целта на проекта е да се грижи за развитието на основни социални умения на младежите, които напускат домове за деца, съдейства за настаняването им на работа, както и за последващата им социална реализация. Участието в бизнес закуската е безплатно и изисква регистрация, която може да бъде направена до 23.09.2011г. на адрес: m.georgieva@fscibulgaria.org Инициативата „Бизнес закуска” стартира тази година за бизнеса в различни сфери от гр. Габрово. Предвидени са и още срещи, които ще се реализират и в други градове в

Facebook коментари