fbpx Взаимоотношенията с клиентите са най-важни днес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Взаимоотношенията с клиентите са най-важни днес

Форум „Постигнете ПОВЕЧЕ, както никога досега“ организира Некст Консулт, съвместно с обявената за четвърта поредна година за най-иновативната компания в света – salesforce.com. По време на събитието бяха представени новите тенденции в сферата на продажбите и обслужването и най-актуалните промени в инструментите, които ни помагат да ги управляваме по-ефективно, а имено CRM решенията.

Фокусът бе поставен върху клиента, който днес „ръководи“ пазара и иска всичко да се случва „тук и сега“ и това е причината скоростта да се е превърнала в новата „разменна монета“ на бизнеса. В тази връзка се говореше активно за „1:1“ връзка с клиента на база милиарди свързани „умни“ устройства, които позволяват контакт с клиента в реално време през всеки канал. И осъществявайки т. нар. „1:1“ връзка с клиента можем да си позволим изграждането на персонални и задълбочени отношения с него, които ни помагат да го опознаем по-добре и да отговаряме на нуждите му още в момента на тяхното възникване.

Гост-лектор беше Геза Матрай, ръководител „Продажби“ за Централна и Югоизточна Европа. Той заедно с г-н Орлин Дочев, Управляващ партньор на Некст Консулт, разказаха как платформата salesforce.com отговаря на всички тези промени в пазара и клиентското поведение и как salesforce решенията помагат да се изградят и развиваят стойностни взаимоотношения с клиентската група. Бяха поканени и клиенти на Некст Консулт, които вече успешно са внедрили платформата Salesforce и с нейна помощ успяват да постигат по-добри резултати.