fbpx София Франс Ауто представя PEUGEOT, PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES и ISUZU | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

София Франс Ауто представя PEUGEOT, PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES и ISUZU

София Франс Ауто представя PEUGEOT, PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES и ISUZU

 

По време на изложението изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2018.

PEUGEOT ще включва с Peugeot Boxer, Peugeot Expert и Peugeot Partner - незаменими помощници за всеки бизнес, са редом до камионите на тежкотоварното изложение.

 

PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES са представени от няколко версии Piaggio Porter самосвал и фиксирана товарна платформа.
Версията Самосвал съчетава изключителната пъргавина на Porter с впечатляващ товарен капацитет (до 1 060 кг) и удобството на системата за разтоварване тип самосвал с максимален ъгъл на накланяне от 45° .

 

Многофункционалният пикап на годината ISUZU D-MAX, представян в страната от София Франс Ауто, носи камионите в своето ДНК.

Във вариант механична и автоматична скоростна кутия пикапът ISUZU D-Max е потомък на най-суровите и надеждни тежкотоварни автомобили в света. Почти едновековния опит в производството на професионални товарни превозни средства е използван при създаването на ISUZU D-Max, който предефинира категорията без отстъпка по отношение на удобството на пътническите автомобили. Пикапът е с 3.500 килограма теглителна сила, по-голямо и по-здраво товарно пространство и електронна опция за задвижване на всички колела.

Facebook коментари