fbpx София готви най-големия автомобилен салон през октомври 2021 г- | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

София готви най-големия автомобилен салон през октомври 2021 г-

След като в ковид-кризата моторните спортове колабираха, а автомобилните салони бяха отменени, София се стяга за Международният автомобилен салон София 2021, който ще се проведе от 15-ти до 24-ти октомври в Интер Експо Център. При това по-мащабен и по-бляскав от всякога.

Над 100 фирми-изложители ще представят най-доброто, което автомобилната индустрия може да покаже тази година на повече от 13 600 кв.м изложбена площ. Много автомобилни премиери и технологични иновации очакват посетителите на 25-то издание на автомобилния салон в София. Впечатляващ ще бъде и броят на автомобилите с алтернативно задвижване – хибридни, Plug-in и изцяло електрически.

Международният автомобилен салон в София е измежду най-престижните в региона и едно от 12-те изложения в света, включени в официалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), наред с автосалоните в Париж, Женева, Детройт, Токио. Тази година германското изложение се мести от Франкфурт в Мюнхен и всъщност то и нашият автомобилен салон ще бъдат единствените, на които ще участват всички водещи производители в света. Ще имаме възможността да видим експонати на следните марки:

ALFA ROMEO, AMG, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, ORA, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS-ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и др.

Там ще са и някои от най-впечатляващите мотоциклети от марките HONDA, PEUGEOT, SILENCE. Очакват ни и други изненади - нови участници, както и съвсем нови марки за българския пазар, чиято премиера в България ще се състои на изложението. Запазено място в изложението имат също производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, лизингови компании, банки, застрахователи и други.

Атракции

Организаторите и самите изложители на щандовете си се ориентират към предлагане на специални изживявания за посетителите.

  • Повече от 100 автомобила са подготвени за тест драйв.
  • Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някои от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението ще има невероятния шанс да си тръгне с чисто нова кола.