fbpx Спечели пропуск за конференцията „Нови бизнес идеи” | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Спечели пропуск за конференцията „Нови бизнес идеи”

Спечели пропуск за конференцията „Нови бизнес идеи”

Три безплатни акредитации за конференцията „Нови бизнес идеи”, която ще се проведе на 9 ноември в НДК, предоставят от българската онлайн медия за нов бизнес Franchising.bg.

Всеки, който участва в проучването „Какъв бизнес започват българите?” businessideas.bg/research_bg.html, има шанса да спечели безплатен пропуск (редовна цена 67 лева без ДДС). Идеята на проучването е да открои най-желаните от българите бизнес начинания. Печелившите ще бъдат определени на 5 ноември.

По време на конференцията, ценни съвети за стартиране и ръководене на успешен бизнес ще дадат утвърдени български предприемачи, развили своите марки чрез франчайз.
„Как се откриват 1 000 магазина за една година?”. Тайната за постигането на този завиден успех ще разкрие Николай Богданов, ръководител програма „Моят магазин” в „Метро К&К”. За ползите от новите технологии и „Как софтуерът променя бизнеса?” ще говори Димитър Селенски, президент на софтуерната компания „Селматик”.
Участниците в конференцията ще имат възможност да се срещнат отблизо и обменят контакти с водещи личности от българския бизнес. И най-важното – да открият и реализират своята нова бизнес идея!

Конференцията „Нови бизнес идеи” по традиция съпътства единственото по рода си изложение за нов бизнес в страната - Franchising Expo 2012.
Експото се превръща в традиционен форум на франчайз бизнеса в България. Вече четвърта година изложението среща наши и чужди франчайз вериги с потенциални партньори. Световният опит е доказал, че специализираните изложения за франчайзинг са най-ефективният начин за избор на нов франчайз бизнес и привличане на франчайз партньори. Българският опит потвърждава това. В рамките на миналогодишното издание бяха подписани 27 договора за франчайз, над 2300 посетители разгледаха изложението.
Повече от 70 изложители и 3 хил. посетители очакват тази година организаторите на Експото, което отваря врати на 9 и 10 ноември в зала 3 на НДК, София. Входът е свободен срещу регистрация, изложението ще работи от 10 до 18.00 часа.

Facebook коментари