fbpx Стартира конкурс за млади дигитални маркетолози | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира конкурс за млади дигитални маркетолози

От 1-ви октомври стартира Digital Stars - конкурс, който е посветен на откриването на млади български специалисти, които успешно се развиват в сферата на дигиталния маркетинг. Това е първото издание на конкурса, а организатор е Internet Media Group. Победители ще бъдат обявени в 10 състезателни категории, свързани с дигиталния маркетинг. Те ще получат своите награди на престижна церемония на 30 ноември.

Digital Stars цели да открие и награди най-добрите млади дигитални маркетолози в България. В конкурса могат да участват български граждани, които са на възраст между 18-35 години. Изискванията са те да имат професионален опит в сферата, не повече от 5 години

Конкурсът Digital Stars дава възможност на младите дигитални специалисти да покажат своите знания, умения и постигнати резултати. Получената награда е не само признание за труда им, но също така отваря нови възможности за бъдещото им професионално развитие.

Независимо жури ще разгледа и оцени всички получени кандидатури, които отговарят на условията за участие. В състава на журито ще вземат място едни от най-добрите специалисти, с доказан опит и множество успехи в сферата на дигиталния маркетинг у нас.