fbpx Бъдете част от "зелените" офиси в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Бъдете част от "зелените" офиси в България

Остава по-малко от месец до реализацията на една иновативна, нестандартна и отговорна кампания – Green Office Week 2012. Побързайте да се включите с ранна регистрация в събитието, за да покажете, че да си „зелен“ е отношение.

От 4 до 8 юни всички офиси, включили се в проекта, ще имат възможността да положат основите на своята по-устойчива работна среда. Използвайки метода за промяна - отвътре навън - Green Office Week ще интегрира насоки за по-устойчиво екологично поведение и мотивация у служителите, ще създаде по-приятна и здравословна работна атмосфера и ще направи първата „крачка“ към зелената и екологично отговорна политика на организациите.

Всеки един ден от седмицата ще се фокусира върху определен екологичен проблем:
- Понеделник – Енергия
- Вторник - Транспорт
- Сряда - Отпадъци
- Четвъртък - Зелени Доставки
- Петък - Моята иновативна идея

В офиса на всяка включила се компания ще бъде позициониран специално изработен Green Office Calendar, който ще помогне на служителите да изпълнят три ежедневни и лесно приложими стъпки за подобряване на работната екосистема.
Всеки служител в компанията ще има възможност да бъде част от инициативата и да научи повече за еко съветите, като получи иновативен наръчник, където да намери и много интересни факти за екологичното въздействие на всеки един от нас. Green Office сертификат и „зелена“ визитка от снимков материал, която ще отразява седмичните екологични дейности, ще получи всяка участваща организация.

Чрез Green Office Week организациите ще максимизират ползите от „зелените“ практики във фирмата и ще ги направят видими за широката общественост, служейки за пример. Тази кампания предлага и една нестандартна възможност за положително влияние върху имиджа на организациите, които чрез включването си ще афишират своите устойчиви политики сред служители, клиенти, партньори и медии.

Включете Вашата организация в кампанията, като направите своята регистрация на сайта на събитието, където можете и да прочетете повече за инициативата - events.cleantech.bg/Registratsiya