fbpx Стартира второто издание на конкурса за най-добър бизнес проект в творческите индустрии | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира второто издание на конкурса за най-добър бизнес проект в творческите индустрии

Министерството на икономиката и енергетиката предоставя възможност на всички творчески предприемачи в България да участват в конкурса Th13teen Arts и да развият потенциала на бизнеса си. Ако се занимавате с дизайн, архитектура, реклама, фотография, медии, кино, занаяти, мода, дори кулинария можете да кандидатствате с ваш проект. Ако бизнесът ви е свързан с продуцентска, издателска или промоутърска дейност, компютърни игри и програмиране, ако организирате арт пространства и културни мероприятия, или пък просто имате иновативни идеи, с които искате да запознаете българската и международната публика.

Този, който успее да представи по най-убедителен начин идеите си пред специалното жури на Th13teen Arts, ще получи възможността да се пребори за титлата „Най-добър творчески предприемач в света” на световния финал на конкурса в Дания. Освен да претендират за наградния фонд от 100 000 щатски долара, участниците ще имат шанса да разкажат идеите си на най-големите компании в света и заедно да намерят начин за реализирането им.

През 2013 г. конкурсът Creative Business Cup се проведе в 40 страни по света, а българският победител Рени Попчева получи специалната награда на конкурса в Дания.