fbpx Световни лидери в киберзащитата участват на безплатния форум Acronis Global Cyber Summit | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Световни лидери в киберзащитата участват на безплатния форум Acronis Global Cyber Summit

Лидерът в киберзащитата Acronis, обяви няколко от основните лектори и панелисти, които ще участват в годишния Acronis Global Cyber Summit 2020, който ще се проведе под формата на безплатно виртуално събитие от 19 до 21 октомври 2020 г.

Стартирало през 2019, Acronis Global Cyber Summit е водещото събитие за ИТ професионалисти, което предоставя с полезни възгледи, решения и стратегии за ефективна киберзащита. Събирайки доставчиците на услуги, риселъри, ИТ директорите и други събитието е най-голямото по рода си, което събира лидерите и експертите в бранша, за да споделят своите възгледи и постижения в областта на киберзащитата.

“В тези времена, изпълнени с предизвикателства, се засилва необходимостта от цялостна киберзащита, поради което предоставянето на виртуално място, където лидерите в областта могат да споделят своя опит, е по-важно от всякога,” каза основателят и главен изпълнителен директор на Acronis Сергей Белоусов. “Нашата цел за тазгодишното събитие е да дадем различни възможности на всички наши партньори и клиенти, както по отношение на техните нужди от защита, така и за развитие на техния бизнес. Експертите, които се присъединяват към нас, ще предоставят полезна информация, която участниците могат незабавно да приложат на практика, за да гарантират успеха на своята организация.”

С признати ИТ експерти по киберсигурност от цял свят, участниците ще открият ценни инструменти, партньорски обучения и прозрения за защита на данни, системи и приложения. Регистрацията за безплатния виртуален Acronis Global Cyber Summit 2020 вече е отворена на https://acronis.events/summit2020/.

Лидерите по киберзащита

Начело на списъка с лектори на събитието през 2020 г. ще бъде ветеранът от индустрията и визионер René Bonvanie, който има над 35-годишен опит в киберсигурността и софтуерната индустрия, включващ успехите в Palo Alto Networks, Business Objects, Veritas и Oracle. Той е създал историята на Palo Alto Networks от нулата и я е превърнал в най-голямата компания за корпоративна сигурност.

По време на Acronis Global Cyber Summit 2020 също ще има представяне от Sir Julian King. Като бивш еврокомисар в Съюза за сигурност и бивш посланик на Великобритания във Франция и Ирландия, Sir Julian е запален по киберсигурността и по това, какво тя означава за днешния свят.

“Киберсигурността достига до сърцето на нашите общества,” отбелязва Sir Julian. “От осигуряването на целостта на нашата критична цифрова инфраструктура, системата на взаимосвързания ни живот, до борбата с незаконните и престъпни злоупотреби онлайн, до модерирането на дигиталния разговор, който играе толкова важна роля в съвременните демокрации. Съмишлениците на публичнитете и частните организации трябва да работят заедно, за да направят сигурно общото цифрово пространство.”

Сесии и уъркшопи

По време на Acronis Global Cyber Summit ще бъдат проведени повече от 30 сесии, обхващащи широк спектър от теми за крайни потребители и партньори, включващи: истории на успеха за разработчици за автоматизиране и интегриране на киберзащита; най-добри практики и инструменти за извършване на оценки на киберсигурността; моделиране на ценообразуване и печалба; внедряване на съвременни продажби и маркетингови стратегии и тактики.

Планираните сесии и уъркшопи ще обхващат теми като: “Как модерните доставчици на услуги печелят в света на отдалечената работа”, “Насоки в киберзащитата”,  “Привличате ли правилните клиенти?” и “Как модерните доставчици на управлявани услуги печелят в света на отдалечената работа”.

В сесиите ще участват експерти като Amy Babinchak, Microsoft MVP и собственик на Harbor Computer Services, Third Tier, и SellMyMSP, Erick Simpson, съосновател на един от първите доставчици на услуги в индустрията „Pure Play“ и създател на методологията MSP Mastered™ за подобряване на бизнес ефективността на управляваните услуги, Karl Palachuk, който е построил и продал два бизнеса за управлявани услуги и е основател и президент на Sacramento SMB IT Professionals Group.

Acronis #CyberFit академия - обучение и сертификация

В първия ден от Acronis Global Cyber Summit 2020 присъстващите ще имат възможност да участват в професионално обучение, водено от експертите по киберзащита на Acronis. Тези обучителни сесии ще позволят на ИТ професионалистите да се докоснат и научат от експертизата на Acronis.