Световният бранд Jovanni с бляскаво модно ревю у нас

Световният бранд Jovanni с бляскаво модно ревю у нас

Модно ревю, достойно за големите световни подиуми, събра приятели и почитатели на Rose Fashion House. Те се насладиха на новата колекция на световната модна марка JOVANI, чийто официален представител е родният моден бутик. В столичния Кемпински Хотел Зографски най-известните ни топ-модели дефилираха за първи път с тоалети от котюр. С този моден пърформанс собствениците на модната къща Катя Роуз и Александър Кафадаров отбелязаха една година от създаването на шоурума.

 

За да уважи рождения ден от Ню Йорк беше пристигнал и собственика на световно известния бран JOVANI - Ейбрахам Маслави. Запитан от списанието как определя българската жена, той сподели: „WOW! Българките изписват думата мода с главно „М“. Те са изключително елегантни и красиви и аз съм щастлив, че можем да им предложим нашите модели“.

От своя страна Катя Роуз допълни: „Изключително радостни сме, че само за една година вече имаме място в България в този толкова труден пазар като модния. Резултатите дори надминаха очакванията ни. Много абитуриентки сега през май избраха за най-важния си ден да бъдат именно с рокли на световния бранд.“

По време на FASHION WEEK на JOVANI в Ню Йорк в началото на 2014-та година Rose Fashion House бе отличен със 7 звезди за добра съвместна работа, след което получи и пълни права за екслузивитет. Американският бранд има 32-годишна история и за него работят общо 9 дизайнера и 16 фабрики.

 

Официалните тоалети на JOVANI са буря от цветове, шик, блясък, елегантност и съблазън. Изборът на рокли варира от дълги официални с дантели и изящни декорации до къси и закачливи в красиви цветове. Въпреки че ярките тонове са изключително популярни през новия сезон, пастелните също имат своето място. Другата актуална тенденция е илюзията, която се постига с цялостна мрежеста материя, която изглежда като втора кожа. Тя се забелязва в деколтето или на гърба.

И през този сезон JOVANI залагат на комбинацията между къси и дълги рокли. Те са изработени от екзотични материи и са украсени с пера, камъни Сваровски, перли, мъниста и пайети. Любопитен факт е, че за една рокля се отделят между 100 и 200 часа ръчен труд. Заедно с това всяка от тях може да бъде предложена в различни номерации.

 

Facebook коментари