fbpx Мedik8 запазва кожата с биосъвместими активни съставки | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мedik8 запазва кожата с биосъвместими активни съставки

В студените месеци грижата за кожата трябва да е особено внимателна и известният в цял свят бранд Мedik8 предлага експертна грижата с богато портфолио продукти. Сред тях ще откриете активни продукти, предназначени за борба със стареенето на кожата, съдържащи жизненоважните за кожата съставки: Витамин С, Витамин Е, Ретинол (Витамин А); Витамин В5, Витамин В3, Витамин К; AHA/BHA; мощни антиоксиданти; слънцезащитни агенти и др.;

Експертният екип от биолози, химици и фармаколози на Medik8 използва най-иновативните технологии, за да създаде ефективни биотехнологични продукти с доказани ползи за кожата в собствените лаборатории на марката в Лондон, UK. Продуктите, сертифицирани по ISO, осигуряват видими и дълготрайни резултати, благодарение на стабилизираните си формули, система за постепенно освобождаване на активните съставки, капсулирани липозоми и системи за подобрено проникване. Стабилизираните формули гарантират ефикасност и дълготраен ефект.Именно те са "разпознаваеми" от кожата.

Меdik8 предлага и разнообразни медицински процедури за лице, пилинг терапии и процедури с дермаролер, подходящи за всеки тип кожа и различни състояния на кожата, които могат да се открият в специализираните клиники и салони. Подготвени специалисти ще подберат най-добрите продукти за всяка кожа.

За високото качество на продуктите говори и фактът, че Елиот Айзъкс, фармаколог и основател на Medik8 е носител на 5 световни патента. Той използва най-новите научни постижения в областта на фармакологията и ги прилага в козметиката. Създава стабилни формули с активни, щадящи кожата съставки. Използва „зелени технологии” при производството на продуктите и представя на пазара иновативна грижа за кожата с незабавен видим резултат. А името на Medik8 идва от първия продукт на марката - медицински клас крем против зачервяване, съдържащ 8% витамин К комплекс.