fbpx Подмладени за секунди | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Подмладени за секунди

Колкото и да не ни сe вярва, стареенето на кожата започва видимо след 25 годишна възраст. Още тогава започват да се появяват първите финни бръчици по кожата, видими в областта на челото и около очите. Тези промени са свързани с намаляването на количеството на хиалуронова киселина в дермата и повишеното разграждане на колагена и еластина.

Вече е открита революционна технология, която действа както срещу причините, така и срещу последствията от остаряването на кожата, като запазва нейните биологични качества и подсилва естествената й красота. „Става дума за първата и единствената до сега мезотерапия, регистрирана в света, която съдържа 32 mg/ml чиста хиалуронова киселина и над 50 дермо-функционални съставки, в това число минерали, незаменими аминокиселини и витамини.” – разказва за процедурата дерматологът д-р Сияна Живкова от Jewel Skin Clinic.(www.jewelskin-clinic.com)

Поради високото съдържание на хиалуронова киселина, новият натурален комплекс запълва моментално бръчиците и ефектът е мигновен, само за секунди кожата е подмладена. Заради моменталното му действие всички италиански актриси преди фотосесии се доверяват на новата технология. Орнела Мути, Моника Белучи, Клаудиа Кардинале и дори София Лорен се разкрасяват вече с чист хиалурон.

„SKINKO е италиански продукт, патентован е в лаборатория IBSA, която е тясно профилирана освен в областта на разкрасителната индустрия, така и в сферата на клиничната медицината – известна е с производството на хормони за фертилитет, ставни импланти и т.н... – обяснява д-р Живкова. Натуралният комплекс има FDA регистрация, което означава, че е безопасен, безвреден и с висока ефективностна хиалуронова киселина. Първата формула – SKINKO, (съдържаща 2 mg/ml хиалуронова киселина и антиейджинг компрекс) е подходяща за по-млади кожи и за околоочния контур. Този продукт предотвратява първите признаци на стареене, поддържа кожата хидратирана и възвръща естествения й блясък. Втората формула SKINKO Е, съдържаща 32mg/ml хиалуронова киселина и антиейджинг комплекс, е препоръчителна за пациенти над 30 годишна вързраст. Тя омекотява бръчките и мимическите линии, възвръща цвета и свежестта на кожата.

Методът за активна биостимулация е подходящ за всички видове кожи и за пациенти от всички възрасти. Той предпазва от окситативен стрес и ултравиолетовите лъчи. “Нанася се с помощта на инжекция в повърхностния слой на кожата, като може да се прилага върху по-малки или по-големи зони на тялото като лице, шия, деколте, дори корем и дупе.“ – допълва дермаологът д-р Божинова. Също така е идеално средство, което засилва ефекта на други естетични процедури – филъри, пилинг. За да има ефект е необходимо да се направят първоначално четири процедури веднъж седмично, а след това за поддържане е достатъчно веднъж месечно.