fbpx Terra Spa отпразнува първия си рожден ден | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Terra Spa отпразнува първия си рожден ден

Много известни дами уважиха първия рожден ден на Terra Spa, организиран от Könige Event Team и демонстрираха завидни умения на ринга, въпреки, че преди това не са се занимавали с бокс. „Той е чудесен начин да изразходиш негативната енергия, да пребориш стреса, а и да влезеш бързо във форма.” – коментираха те.

Мис България Славена Вътова, която скоро ще видим на екран като ко-водеща в предаването по TV 7 „Следващият, моля” е другата родна знаменитост, която си пада по бокса. Красавицата, която ще играе журналистката Силвана във филма „Секс, лъжи и телевизия” обаче няма да раздава крошета в лентата.

Преди да излезе на сцената Есил Дюран, редовно се разкарсяваше с Терапията на Мадона и ходеше на спа процедури. Благодарение на Йорданка Христова, певицата се запалила по йогата. „При моя натоварен график, тя е чудесен вариант да тренирам не само тялото, но и духа си. Медитацията пък ми помага да бъда в хармония със себе си. Ето защо се записах при най-добрия йога учител – индиеца Пракаш, тук вTerra Spa. – казва Есил Дюран, която пристигна на събитието с половинката си Борис.

Много от популярните от екрана дами предпочитат масажите, джакузито и сауната за релакс, както и елитните процедурите за лице и терапиитe на СПА центъра. Празникът на Terra Spa бе отпразнуван с вината на Chateau Copsa.