fbpx Телелинк с новa корпоративна идентичност | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Телелинк с новa корпоративна идентичност

Телелинк вече има нова корпоративна идентичност, която отразява репозиционирането на компанията от системен интегратор в доставчик на услуги и решения за дигитална трансформация.
Промяната в корпоративната идентичност е разработена за всички комуникационни канали на бранда – от уеб сайт до всякакви видове рекламни, PR и комуникационни материали. Новият уеб сайт www.telelink.com e качествено различен от досегашния, с подобрено съдържание и визия, по-бърз и интуитивен достъп до корпоративното портфолио, по-бърза връзка с клиенти и партньори.

“За да помогнем на нашите клиенти да се трансформират дигитално, първо започнахме трансформацията вътре в нашата компания, променяйки собствената си филофософия за пазара, клиентите и самите нас в духа на дигиталната ера. Трансформацията е процес и ние го започнахме с нова визуална идентичност, която отговаря на новия Телелинк бранд – устремен, отговорен, но и по човешки земен”, каза Любомир Минчев, собственик и председател на борда на директорите.
Новото лого е еволюция на старото, оставя усещането за приемственст, запазвайки старите цветове и знак, но на ново - модерно и дигитално ниво. Новият знак в логото е вдъхновен от лентата на Мобиус – лентата без начало и без край, с добавен триизмерен ефект, за да внуши многопластовата същност на технологичния бизнес и визуално да препрати към идеята за цифровото.
Разгръщането на кампанията по разкриването на новата бранд идентичност ще става постепенно, по-скоро в посока съдржание, а не форма, както приляга на обновения Телелинк. 

Под шапката на Телелинк работят десет компании в различни посоки. Компанията залага все повече на развитието на човешките ресурси и полага сериозни усилия за създаване на кадри, като развива собствени програми за обучение. Предстои откриване и мастър клас.