fbpx Туристическа агенция "Устрем 97" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Туристическа агенция "Устрем 97"

Туристическа агенция "Устрем 97"

Туристическа агенция "Устрем 97" е създадена през 1997 г. Тя предлага не само организиране на конферентни, бизнес и спортни събития в страната и чужбина, но и различни възможности за почивка през лятото и зимата, както и екотуризъм. За осем години успява да се позиционира като коректен и предпочитан партньор. Агенцията членува в БАТА (Българската асоциация на туристическите агенции) и IATA (Международната организация на авиокомпаниите). Освен в София "Устрем 97" има и офиси във Варна, Велико Търново и Плевен.
За контакти:
София 1000, бул. "Христо Ботев" 38 Б
тел.: 02/988 31 21, 988 31 51, 988 31 81
e-mail: todorova@ustrem97.com

Идеята за създаването на фирмата се ражда логично в плановете на управителката и Румяна Тодорова. Тя завършва туризъм, постепенно започва да се занимава с реклама и благодарение на професионализма, с който работи нейният екип през годините, успехът не закъснява.
"Едно от условията, за да се докажеш като коректен партньор в туристическия бранш, е да държиш на думата си и да предложиш на клиента това, което си обещал и за което той е платил", казва Тодорова.
Бизнес и спортен туризъм
В организацията на дадено събитие, независимо дали става въпрос за семинар, европейско или световно първенство, агенцията се ангажира с цялата комуникация с клиентите - от сключването на договорите до работата по пътуванията - транспорт, трансфери, резервация и продажба на самолетни билети, настаняване в хотели, акредитация на гостите, ако е необходимо, храна (вечери, обеди от делови и официален характер, кетъринг, коктейли и др.), както и допълнителни развлечения. При конферентни и бизнес събития, екипът на фирмата осигурява напълно технически оборудвани конгресни зали с различен капацитет. Досега "Устрем 97" успешно е организирала международни конференции по застраховане, финанси, както и мероприятия на UNESCO, СУ "Климент Охридски", УНСС.
В зависимост от предпочитанията фирмата може да предложи различни географски точки в България и чужбина за провеждане на бизнес събития и семинари - Северно и Южно Черноморие, планински курорти, балнеоложки центрове, страни като Гърция, Турция, Италия и др. Най-голямото събитие, подготвено от "Устрем 97", е с 1200 участника от 56 страни.
Агенцията предлага и добри оферти за почивка в страната и чужбина. Предложенията за лятото включват различни категории хотели, вили, частни къщи, къмпинги. Ако предпочитате морето, може да прекарате отпуската си на места като Шабла, Балчик, Албена, Златни пясъци, Св. Константин и Елена, Слънчев бряг,
Св. Влас, Созопол и др.
Ако планината, спокойствието или нетрадиционният туризъм, са идеалният начин за вас да се отпуснете, в агенцията ще намерите разнообразни оферти за почивка в Балкана - Родопите, Стара планина или където желаете. Освен осигурен транспорт, нощувки и храна, при групови пътувания фирмата ангажира водачи или екскурзоводи, както и подготвя програма за посещение на интересни места. Ако обаче решите да сте самостоятелни, ще ви предоставят рекламни материали, карти и информация за всичко, което може да се види в района.
Реклама в печатни и електронни медии
Друга дейност на агенцията е печатната реклама- изготвяне на рекламни материали - тефтери, визитки, бланки, дипляни и др. Фирмата се е доказала като професионалист и в рекламата в електронни медии - от създаването на конкретната реклама, медия планирането до осъществяването и.
Независимо дали става въпрос за туризъм или реклама, фирмата предоставя на клиентите си услуги, обезпечени с предварителни договори и резервации.

Facebook коментари