fbpx Удобствата на BMW и MINI за активна почивка | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Удобствата на BMW и MINI за активна почивка

Лятото е сезонът на активни спортни занимания и удовлоствия, дори и да не сте маниаци на тема спорт. Затова на специално събитие бе представено многообразието от оригинални аксесоари и оборудване предлагани за BMW и MINI - системи за комфорт и безопасност, грижа за интериора и екстериора на автомобила, системи за товарене и транспорт, както и за информация и забавление, наред с многобройни lifestyle и спортни колекции.

Разбира се, специален акцент бяха велосипедите BMW. Актуалното поколение предлага и увеличен размер на колелата, които са вече 28 инчови, нови атрактивни цветови схеми и умно проектирани характеристики, наред с типичния дизайн на рамката, която се характеризира с изчистени линии и отличителния "Bullneck" аеродинамичен дизайн. 

Новата версия на BMW Cruise Bike - класика във велосипедната гама на BMW - през 2016 г. се предлага в два цвята - Mineral White или Aqua Pearl Blue. За да се повиши още повече комфорта при езда и да се адаптира осигури оптимално прилягане спрямо индивидуалните размери на всеки велосипедист, BMW въвежда допълнителен размер на рамката към портфолиото си. 

BMW Cruise M Bike се откроява с външен матов черен цвят, джанти и други контрастиращи елементи в червено, които са вдъхновени от спортно-отличителния дизайн характерен за BMW M.

Електрическият BMW Cruise е-Bike е снабден с 400-Wh-батерия, който е значително по-мощен от своя предшественик и хармонично интегриран в рамката, се откроява с типичното за BMW пътно поведение и максимална скорост на електрическото задвижване 25 км / ч. Въз основа на до 1000 сензорни измервания в секунда, за BMW Cruise е-Bike анализира въртенето на педалите от страна на водача и определя оптималното подпомагане. Компютърен дисплей на кормилото дава указания за смяна на предавките. 

Веломаниаците ще останат очаровани от BMW Cruise M Bike Limited Edition създаден в чест на BMW M2. Той е в лимитирана серия само от 1500 броя е се отличава с изключителна динамика и пъргавина. Велосипедът впечатлява с мощна стойка благодарение на отличителния аеродинамичен дизайн "bullneck" на хидроформованата алуминиева рамка - заимствана от позицията на резервоара при мотоциклетите. Подобно на автомобилното си вдъхновение, този специален велосипед използва привличащия погледа цвят Long Beach Blue - син металик, за да подчертае своята увереност, характер и да разпространява още повече радост сред феновете на BMW M. С по-големи джанти (сега 28 инча), 30-скорости Shimano хидравлични дискови спирачки, той притежава всички инструменти, за да има последната дума по отношение на радостта от колоезденето, както при шосейна езда, така и върху хълмисти терени. Всеки екземпляр от лимитираната серия е обозначен със специално изработен плакет.

По време на събитието в детайли бяха представени оригиналните автомобилни аксесоари. Сред тях са многообразие от оригинални алуминиеви джанти, с дизайн съобразен с характеристиките на всеки модел, които повишават динамиката и ефективността. Също и системи за комфорт по време на пътуване, като лесната за монтаж сгъваема масичка, за задните седалки с регулируема височина и наклон, snap-in адаптерът за смарт телефон, който позволява ползване на функциите за забавление и комуникация през i-drive системата на автомобила и благодарение на индуктивната връзка с външната антена осигурява възможно най-добрата свързаност с мрежата на оператора, дори и в райони със слаба връзка и др. 

С атрактивен дизайн, лесен монтаж със системата ISOFIX и най-вече най-високо ниво на безопасност, според редица независими проучвания, се отличават детските седалки BMW и MIN, които се предлагат за всички възрастови групи – Baby seat +0, Juinor seat 1, Junior seat 2/3. 

Закрит багажник за покрива с тройно заключване и с вместимост 320 и 460 л. , заключваща се стойка (за покрива на автомобил) за велосипеди, която позволява сигурно транспортиране на велосипеди посредством система от скоби, изработена от алуминий бяха другите представени елементи по време на събитието. А колекцията BMW Lifestyle включва над 250 артикулa вкл. мъжко, дамско и детско облекло, часовници, офис аксесоари, куфари и чанти за пътуване, очила и аксесоари.