fbpx Универсалната външна батерия зарежда всичките ви джаджи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Универсалната външна батерия зарежда всичките ви джаджи

Модерните технологии навлязоха толкова много в ежедневието ни, че отдавна на повечето от нас се налага да ползват в движение повече от едно дигитално устройство. Често, когато пътуваме в командировка или просто на екскурзия в страната или в чужбина, се случва да забравим някое от многото си зарядни устройства, да нямаме време или достъп до електрически контакт за по-дълго време. Така изненадващо можем да се окажем с изтощена батерия на някое от важните ни преносими устройства, което при съвременната динамика, може да се отрази негативно на бизнеса ни.

Решение на този проблем предлага универсалната външна батерия на технологичната компания Romoss със забавното име sofun 4. Тя разполага с eUSB порт - нова патентована технология, която автоматично определя напрежението за зарежда не на всяко портативно дигитално устройство, включено в него чрез USB кабел, с изходящо напрежение от 5V или 14-20V и ако се налага го зарежда. Това означава, че универсалната външна батерия може да използва за зареждане на смартфони, таблети, нетбук устройства, MP3/MP4 плейъри, някои модели игрови конзоли и други апарати. Нещо повече, sofun 4 може да зарежда дори и лаптопи, като за тях е необходим допълнителен MUI кабел, който може да се избере според марката и модела ноутбук.

В основата на универсалната външна батерия е зарядна клетка дело на Samsung с изключително висок капацитет от 10400mAh, който се постига след 6 часа зареждане. По този начин sofun 4 има енергия за зареждането на батерия на смартфон в движение за поне 4-5 пъти, а на батерия на лаптоп за поне още един път. Освен супер функционална, Romoss sofun 4 е със стилен минималистичен дизайн, заоблени форми и нежно бял цвят. Батерията е и много компактна – размерите й са сравними със на смартфон – 138 х 62 х 22 мм, тежи едва 256 гр. и има допълнителна практична функция – мощен диоден (LED) фенер.