fbpx В помощ на бизнеса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

В помощ на бизнеса

От 9 до 12 ноември 2011 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) ще участва с информационен щанд в изложбите „Интерфуд Дринк”, „Месомания”, „Светът на млякото”, „Булпек” и „Салон на виното” в Интер Експо Център
Посетители и участници в изложенията ще имат възможност на място да получат компетентна информация за предоставяните от ИАНМСП възможности за финансиране на малкия и среднен бизнес по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” и по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”.
В рамките на изложбата на 9 ноември 2011 г. (сряда) от 15:30 до 16:30 ч., в зала 3 на Интер Експо Център, ИАНМСП ще проведе семинар на тема: „ИАНМСП в помощ на бизнеса”.
Експертите на Агенцията ще информират участниците в семинара за новите възможности на финансиране по ОПК, за насоките в развитието и интернационализацията на българския малкък и среден бизнес, както и за последните тенденции в повишаването на конкурентоспособността на българските МСП.