fbpx В търсене на заровеното съкровище | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

В търсене на заровеното съкровище

Отборното състезание за търсене на заровено съкровище, което изправя участниците пред предизвикателства за логика и физическа подготовка, TRACE(The Treasure Race Adventure) отвори регистрационния си период. Тази година TRACE ще се проведе в три града – София, Пловдив и Благоевград, а най-добрите отбори ще се срещнат на грандиозен финал, който ще се проведе на тайна локация.

В столицата игралните дни ще са два и ще се проведат на 26 и 27 септември. Датите за Пловдив и Благоевград са съответно на 4 октомври и 11 октомври. Игралните арени ще бъдат разкрити непосредствено преди големия старт, а самата регистрация може да извършите на интернет адрес: http://trace.amaze.bg

Записването може да бъде индивидуално или по групи от 5 човека, които ще участват в един отбор.

През миналата година интерактивният куест събра над 300 участници от цялата страна. Очакванията за втория сезон са броят да достигне до над 700. Изпитанията на TRACE са категоризирани в 8 направления: ориентация, логика, досетливост, активност, екипна работа, бързина, съобразителност и усет. Участниците преминават през някои изпитания индивидуално, а през други като отбор, но по време на цялата игра ще трябва да разчитат на помощта на своите съотборници.