fbpx Варна ще е домакин на уникален духов фестивал | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Варна ще е домакин на уникален духов фестивал

Варна ще е домакин на уникален духов фестивал

Грууви, джази и фънки ще бъде началото на уникалния духов фестивал Brazzobrazzie, който започва на 24 юли в морската ни столица на Ментол Бийч Бар, Централен плаж, Варна. Тогава на сцената ще бъдат младите фънк специалисти от Funky Miracle и Southwick. Момчетата от Funky Miracle, които снимат летен клип и работят върху дебютния си албум, са ни подготвили обновен сет, с повече авторски парчета. Техните колеги от Southwick, които в началото на година представиха най-мащабния си и успешен проект - “J Dilla Tribute”, обещават една незабравима фънк вечер.
 

На 25 юли, петък, може да сбъркате Централния плаж на Варна с този на Ямайка – “виновници” за това ще са Jahmmi Youth и реге машините от Roots Rocket Band. След тях на сцената ще се качи духовия оркестър на Brazz ViliDJ.
Духовият купон ще продължи на 26 юли, събота, когато морският въздух ще се нажежи от горещи балкански ритми. Тогава сцената на Brazzobrazzie ще “превземат” 13 млади музиканти от ромския оркестър Карандила Джуниър. Музикантите, на възраст от 8 до 16 години, наскоро се завърнаха от успешно турне в Словения, Австрия, Германия и Холандия и заедно с техния ръководител Ангел Тичалиев са ни подготвили програма, на която нито една част от тялото няма да може да устои.
 

Лятното издание на фестивала Brazzobrazzie ще бъде закрито от АКАГА. Една от най-популярните български групи ще ни зареди с уникалната си музикална комбинация от фънк, рок, денс, соул, реге и дори хип- хоп.