fbpx Виенското летище предлага тест за COVID-19 на място срещу 190 евро | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Виенското летище предлага тест за COVID-19 на място срещу 190 евро

Пристигащи пътници на летище Виена трябва да представят медицинско свидетелство с отрицателен тест за COVID-19, който е направен не повече от четири дни преди кацането. В противен случай трябва да спазват 14-дневна карантина, съгласно действащите правила на Австрия за влизане в страната, пишат в Business Traveler.

Пристигащите на летището могат да си правят молекулярно-биологичен тест за COVID-19, (PCR тест) на летището, като резултатите излизат за два-три часа, а цената е 190 евро. Тест могат да направят и пътниците, които напускат Виена, за да покажат, че не са заразени при пристигането на дестинацията. Този тест е удобен и за пътуващите за кратко, като така ще избегнат карантината при връщане в страната отново.

Пътуващите, които желаят да се възползват от теста, трябва да се обадят на (+43) 1 368 45 54 или на имейл office@confidence.at. Тестовете се изпълняват в лаборатория в Office Park 3 на приземния етаж на летището във Виена.