fbpx Вино за забавление в бутилки по дизайн на графити художник | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Вино за забавление в бутилки по дизайн на графити художник

В „Нощта на Златните ритони“, организирана от Националната лозаро-винарска камара в рамките на Винария 2018, оригиналната  серия нискоалкохолни, нискокалорични, натурално ароматизирани и леко шампанизирани премиум вина в кен FRIENDS FUN WINE бе отличени за най-иновативен винен продукт за вино в кен и най-добър дизайн за арт бутилки вино.

От началото на 2018г. марката предложи на любителите на винени напитки арт продукт, като създаде бутилки с дизайн на световноизвестния художник на графити Мигел Парадис. Първото представяне на новия проект в Европа бе именно на Винария’2018, месец след световната му премиера на Таймс Скуеър. Виното и забавленията като вдъхновение в изкуството е показано в новите опаковки с много фантазия и стил.

 

„Кофиуайн Каберне-Еспресо“ пък спечели „Изборът на потребителя“ за най-добър продукт в категория вино.
Friends Beverage Group е първата и единствена компания в света, съчетала в една напитка вино и кафе. Оригиналните и иновативни вина са произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар. Не съдържат глутен или изкуствени добавки. Официален вносител за България на бранда е  Адвантис Ко ЕООД