fbpx Водещи мениджъри се присъединиха към Форума на бизнес лидерите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Водещи мениджъри се присъединиха към Форума на бизнес лидерите

Форума на бизнес лидерите официално представи новоприетите си членове, които се присъединиха през годината към социално отговорната общност на Българския форум на бизнес лидерите.
Пред над 80 представители на бизнес средите и медиите новоназначените мениджъри на Евробет, Джапан Табако Интернешънъл България, ЕКО България, Елтрак България и Хилтън София приеха символа-значка на БФБЛ и Стандарта за бизнес етика, който да ги ръководи в правенето на отговорен и етичен бизнес.
Своите официални сертификати за членство получиха и единайсетте нови члена на Форума, приети през 2012 г. Изпълнителните директори на Jobs.bg, ИКАП България, Адифарм, фондация „За нашите деца”, Челопеч Майнинг и Енерго-Про, дойдоха, за да им бъдат връчени лично от председателя на БФБЛ г-жа Мария Шишкова.
Събитието се провежда ежегодно и има за цел да запознае бизнес общността с новите лица сред висшия мениджмънт на водещите организации и компании в страната, членуващи във Форума. Новите лидери имаха възможност да обменят идеи за сътрудничество и за подобряване на българската бизнес среда с останалите членове на Форума. Всички представени мениджъри изразиха готовността си да подкрепят устойчивото развитие на българското общество и да бъдат гарант за етичното поведение на бизнеса в страната.