fbpx Възможност за онлайн енергийно обучение | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Възможност за онлайн енергийно обучение

Възможност за онлайн енергийно обучение

 

Schneider Electric дава възможност за възможността за напълно безплатно енергийно онлайн обучение, от което може да се възползват и българските енергийни специалисти. Платформата Schneider Electric Energy University разполага с 200 безплатни онлайн образователни  курса, достъпни на 14 езика.

Енергийният онлайн университет споделя огромния опит на компанията с всички, които имат  интереси в областта на енергитакта и енергийната ефективност, енергийни специалисти, студенти, университети и индустриалци. Всеки модул е създаден от експерти в своята област и предоставя най-новата информация и професионална подготовка на базата на водещите концепции и най-добрите практики в енергийната ефективност.
„Предвид извънредната ситуация в момента, ние от Schneider Electric вярваме, че е добре хората да знаят как да оптимизират енергийното си потребление, а и да повишават квалификацията си, когато се налага да прекарват цялото си време вкъщи“, каза регионалният мениджър на Schneider Electric за България, Северна Македония и Албания г-н Радослав Кошков „Energy University на Schneider Electric е полезен както за професионалисти, които могат да напреднат в специализирани посоки, така и за граждани, които могат да получат полезна информация относно начините за пестене на енергия.“, споделя още той.

Обучението в Schneider Electric Energy University се осъществява спрямо индивидуалния напредък на всеки на 14 езика, сред които английски, немски, френски, италиански, руски, турски и др. Образователната платформа е достъпна денонощно навсякъде и по всяко време. За записване в Енергийния университет желаещите могат да посетят: Schneider Electric Energy University.