fbpx WOMEN IN TECH стартира безплатна менторска програма за жени от целия свят | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

WOMEN IN TECH стартира безплатна менторска програма за жени от целия свят

WOMEN IN TECH в партньорство с Women in Governance стартират първата по рода си Глобална Менторска програма за жени - Women’s Global Mentoring Program.

Програмата има за цел да подкрепи жените в STEM индустриите (Science – Technology – Engineering – Mathematics), както тези, чиято кариера тепърва започва, така и мениджъри, които търсят своето последващо кариерно развитие.

Участниците в менторската програма ще получат индивидуални сесии със своите ментори, напътствия и подкрепа.

Програмата е подходяща за жени, които търсят подкрепа в следните области:

- Кариерно развитие и развитие на лидерски умения

- Технологии (База данни, QA, софтуерни разработки и други)

- Стартиращи компании

- Дигитален маркетинг

- Управление на проекти и продукти

- Бизнес Анализ

- UX/UI Design

„Менторската програмата на WOMEN IN TECH е уникална с това, че събира жени от целия свят. Това дава възможност не просто да получите професионална подкрепа и помощ, но и да разберете повече за културните особености на различните държави, да станете част от едно глобално общество и не на последно място да получите международно признание за уменията и компетенциите“, споделя Ивелина Атанасова – Гечнев, ментор в програмата и съосновател на WOMEN IN TECH – България.

До 5 февруари са отворени възможностите за кандидатстване, както като ментор, така и като менторстван. Участието в менторската програма е напълно БЕЗПЛАТНО. Работен език – английски.

Повече инормация и кандидатстване ще откриете на адрес - https://women-in-tech.org/mentoring-program/